NEWS

Kan luftkildevarmepumpe opvarme et helt hus?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-05-20      Oprindelse:Websted

Sandsynligvis er du engang blevet vildledt om en kanalløs varmepumpe, der kræver luftbehandlere eller 'hoveder' i hvert rum.Det er dog ikke tilfældet.

Afhængig af hjemmets strukturelle konvolutter og luftbevægelser vil en enkelt hovedenhed potentielt opvarme et hus på 1500 kvadratmeter.Gamle bygninger med yderligere adskilte rum vil dog stadig kræve kanalløse varmepumpeenheder.Hvis dit hjem er udstyret med åbent gulv, og du ønsker at lade dine døre stå åbne, kan du også drage fordel af det kanalløse system.


Faktorer, der afgør, om luftvarmepumpen vil opvarme hele dit hus


Isolering


Ethvert luftvarmepumpesystem vil kæmpe for at gøre dit hjem varmt, hvis huset er ineffektivt isoleret.Så du vil sandsynligvis opleve varme eller kolde områder.Den enkelthovede kanalløse enhed vil nemt opvarme en 1300 sq. ft i vinter- og sommersæsonen, hvis hjemmet er godt isoleret og tillader fri bevægelse af luft.Isolering sikrer mindre udslip af varme.Således er den genererede varme indeholdt og cirkuleret korrekt i dit hjem.


Inverter teknologi


En anden grund til, at en luftvarmepumpe kan opvarme hele dit hjem, er indbygningen af ​​inverterens varmepumpeteknologi.Hvor en traditionel ovn vil svigte på grund af ekstrem kulde, vil en luftvarmepumpe med inverterteknologien trives.Så du skal forvente, at en kanalløs varmepumpe virker hele vejen igennem.


682x682 2


Dette betyder hverken, at den altid kører i tilstanden eller varmefunktionen.Tværtimod er ventilatoren konstant tændt, roterer og renser og cirkulerer hele huset.Det er en forsikring om et komfortabelt hus på en kold vinterdag.Når de udvendige temperaturer er 40 °C, og dine døre er åbne, vil dit hjem i sidste ende nå op på 40 graders niveau.I betragtning af, at den ulåste dørs luftstrømstemperatur er den samme som den strømmende luft, du får fra den kanalløse varmepumpe, bliver dit hus ikke nemt opvarmet.

Ikke desto mindre kommer det til et tidspunkt, hvor en indvendig luftveksler vil være påkrævet.Så det ville hjælpe, hvis du forstod, hvordan systemerne fungerer, og hvordan de kan monteres i dit hus korrekt.

Inverterteknologien opgraderer varmepumper, så de ikke slukker helt, når dit hus er helt opvarmet.I stedet reducerer de kun varmepumpens kørehastighed.Ved ikke at starte fra nul, er de meget for effektiviteten.Så hvis dit hus er blevet opvarmet før, vil nogle af de oprindelige temperaturer blive bibeholdt.Så når du opvarmer dit hus, slipper du for at starte din varmepumpe på senere tidspunkter og begynder derfor at opvarme dit hus fra starten.

Desuden giver de brugerne mulighed for at betjene dem på forskellige frekvenser.DC-inverterens fleksible frekvensdrivere registrerer de omgivende temperaturer og justerer i overensstemmelse hermed, da den er fuldt styret af varmepumpens kompressor og elektromotorhastighed.


Bruger du overophedede luftvarmepumper?


Flere producenter kombinerer nu de to forskellige kølemiddelenheder i deres varmepumper, hvilket resulterer i bedre systemer, der kan nå temperaturer på 80°C.

Nogle væsentlige teknologiske fremskridt, der er værd at nævne, er kompressorer, der lader damp under tryk genindsprøjte dine kompressorer for at øge temperaturerne.Fremløbstemperaturændringer i disse enheder kan nå over 65°C.

En fordel ved denne teknologi er, at den mindsker din varmepumpes kompleksitet og dermed dens driftsomkostninger.Løbende tryk øger belastningen på kompressorerne og reducerer deres kølemiddeltærskel.


Hvorfor opvarmer en luftvarmepumpe måske ikke hele dit hus helt?


Varmen, der distribueres fra luftvarmepumper til dit hus, er meget afhængig af udetemperaturen.Dens samlede varmeudvikling falder dog, når den omgivende temperatur falder.

Når udendørstemperaturerne falder, falder en luftvarmepumpes opvarmningsevne også.Disse varmepumper er normalt dimensioneret til at give varm luft 80-90 procent af din årlige belastning.Dette skulle stadig være i stand til at opfylde 100 procent af din lejligheds varmebehov, mens temperaturerne er over nul.

Derfor foreslås det at have en supplerende varmekilde klar til, hvis det udendørs vejr bliver ekstremt.Hvis ens luftvarmepumper begynder at miste deres effektivitet, får de lov til at råde bod på manglen.

Folk kan købe metalbeholdere fyldt med brændstof, hvis du ikke ønsker, at dit hjem skal være forbundet med gas- og elnettet.Dette har lave driftsomkostninger, da de ikke kører hele vejen, men kun understøtter dine luftvarmepumper.


Ikke nok varme på grund af Frozen Heat Pipe?Hvad skal man gøre?


Det er unødvendigt at bekymre sig om en luftvarmepumpes isdannelse.Selvom dette ofte sker i ekstrem kulde, og dermed påvirker rørene.Igen, dette betyder ikke, at du hælder frostvæske i det frosne rør, da dette kan forværre problemet.

Luftvarmepumperne vil mekanisk tø op, når de bliver til is.Dette indebærer, at størstedelen af ​​dens strøm skal bruges til at sprede den varme, der opsamles i og omkring rørsystemet.

Uanset om dette ikke er fuldt automatiseret, skal du kontrollere ejerens håndbog for at afgøre, om du kan starte afrimningsproceduren manuelt.Hvis alt andet fejler, skal du kontakte varmepumpens producent for at få hjælp.Forsøg ikke at rette op på problemet uden at søge eksperthjælp.


Vil luftvarmepumper være en god investering?


Montering af boliger med luftvarmepumper er umagen værd at udforske i nye bygninger, især en, der blev skabt med de første stofideer i tankerne.Desuden er de ikke kun kulstoffattige opvarmning til huset, men de er også pålidelige og holder betydeligt længere.

Disse pumper er sjældent defekte, men luftvarmepumper af høj kvalitet kan holde i 2 årtier.Det er en god værdi for pengene, når du tjekker muligheden for at få en del af de forhåndsomkostninger tilbage gennem incitamenter.

Til sidst, hvis der dannes is omkring dine udvendige enheder, er systemerne højst sandsynligt på afrimningsfunktion.For at undgå is kan varmepumper midlertidigt gå i afrimningstilstande.Når der dannes is på yderspiralerne, skal dens afrimningsmekanisme smelte den for at undgå, at enheden svigter.

For at sikre ensartede omgivelsestemperaturer under afrimningstilstandene, kunne reservevarmebåndet og varmepumperne tændes samtidigt.Når den indvendige enhed registrerer, at lufttemperaturerne bliver for kolde, vil den tænde for ekstravarmeren eller ovnene, mens afrimningsprocessen opvarmer de udvendige spoler.

Dens spole skal forblive isfri for at undgå at beskadige den elektriske motor og kompressorerne i de udendørs pumper.


Hvornår skal jeg forvente, at en luftvarmepumpe opvarmer mit hus?


Varmt eller moderat koldt vejr er ideelt for luftvarmepumper til at fungere korrekt.Det gør det muligt for disse enheder hurtigt og fuldstændigt at trække varme ud af luften og omfordele den i dit hus.Ydermere fungerer de som varmeapparater og klimaanlæg, og det er fornuftige køb, selvom du bor i et varmt område.

Det er værd at bemærke, at visse varmepumper yder meget på kolde steder og ikke på ekstreme steder, som nævnt ovenfor.

Argumentet er, at en varmepumpe med blotlagte rørledninger vil arbejde meget mere for at levere varme til dit hus gennem den kolde vintertid end i efterårsmånederne.

Hvis varmepumpesystemerne ikke er i stand til at udsuge tilstrækkelig varmluft, vil der være behov for en backup-enhed.Husk, luftvarmepumper med blotlagte rør er langt mere sårbare over for frost ved koldere temperaturer end dem med underjordisk VVS.Det kan resultere i en stigning i energiregningen i et par måneder hvert år.Som et resultat bliver du generet af at bruge mere på det, du ikke havde forventet før.


Hvad er prisen på en luftvarmepumpe?


Normalt er omkostningerne ved etablering af luftvarmepumper bestemt af installationens forviklinger og andre hensyn til afstandene mellem varmepumpens enhed og boligen.Det kan være nødvendigt med isolering, hvilket vil øge de samlede installationsomkostninger.

Større boliger kan tage en stor varmepumpeenhed eller flere enheder, hvilket giver flere omkostninger.Selvom det er svært at forudsige prisen på en korrekt konstrueret luftkilde, antager varmepumper en basispris på $6.000.

Tilføj derefter $750/kW.10kW varmepumperne, for eksempel, skulle være $6.000 plus $7.500 og en samlet opsætningspris på $13.500.Montering af luftkildevarmepumperne i nye hjem kan give dig omkring 11.000 $.


Afslutter


En luftvarmepumpe er en af ​​de mest effektive og omkostningseffektive opvarmningsmuligheder, der findes.Disse har til formål at sænke din miljøeffekt, fordi mængden af ​​udledt kulstof reduceres betydeligt.Det er også muligt at drive systemerne med grønne strømmuligheder, hvilket gør dit hus mere miljøvenligt.

På den anden side kan varmere temperaturer være gavnlige for sådanne systemer, mens hårdere vejr kan mindske deres effektivitet.Meget af det afhænger af, hvilken type varmepumpe du vælger.

Når du føler dig klar til at få udstyret dit hjem med en luftvarmepumpe, vil der ikke være noget bedre sted at se ud end SPRSUN.Det er mærket med god værdi for pengene, som har eksisteret i næsten 2 årtier.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692