NEWS

Hvorfor varmepumpesalget i Tyskland steg i vejret i 2022

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2023-03-10      Oprindelse:Websted

a54add78a67a9d1419f74f6b4e99e10


Tyskerne har nydt godt af fordelene ved at bruge billig gas fra deres russiske naboer i næsten hundrede år nu, men situationen er vendt kraftigt i løbet af få måneder.Nu står tyskerne over for skyhøje priser, hvilket gør deres søgen efter alternative varmekilder til en taktisk og strategisk nødsituation.


Det er her, varmepumpen kommer ind i billedet. Varmepumper har eksisteret i en eller anden form siden 1970'erne, men de er pludselig blevet meget populære i tyske hjem og industrier.At købe en varmepumpe i Tyskland i dag involverer typisk lange ventetider, da de ofte er udsolgt, og at finde en kvalificeret installatør med tid til at besøge dit hjem eller din virksomhed kan tage måneder på grund af deres travle hverdag.


Den tyske regering i almindelighed og EU har lagt vægt på varmepumpeteknologi og citerer, at det er en billigere, grønnere, sikrere og mere bæredygtig løsning til vores voksende energibehov.I løbet af de seneste to år er salget af varmepumper fordoblet i Tyskland, hvor mange andre EU-medlemmer rapporterer om lignende væksttal.


Lad os se nærmere på varmepumper generelt og de faktorer, der driver deres hidtil usete popularitet i Tyskland for nylig.


Hvad er varmepumper?


Varmepumper giver varmeenergi ved at trække luft ved hjælp af store, kraftige blæsere udefra og flytte den forbi rør, der indeholder kølemidler.På denne måde kan de trække varme fra omgivelserne og lede den ind i din industri-, erhvervs- eller boligejendom afhængigt af enhedens størrelse.

Nogle varmepumper trækker varme fra luften udenfor, mens nogle trækker den fra undergrunden, men begge systemer bruger minimalt med elektricitet til at udføre de samme opvarmningsopgaver, som traditionelle termiske kedler og ovne udfører ved hjælp af fossile brændstoffer såsom kul og gas.De tilbyder et renere, billigere og mere effektivt opvarmningsalternativ.


Faktorer, der driver varmepumpernes popularitet i Tyskland


Som enhver økonom vil indrømme, er forståelsen af ​​udbuds- og efterspørgselsmekanismerne lige så meget en videnskab som en kunst.Tysklands nuværende appetit på varmepumper har utallige kræfter, der brænder for den, men visse faktorer skiller sig ud.Disse omfatter følgende:


Tab af russisk gasimport


Krigen i Ukraine har været en katastrofal udvikling, ikke kun for de direkte involverede lande, men også for deres naboer og venner.Konsekvenserne af forsyningsafbrydelser forårsaget af konflikten har sendt globale chokbølger.Ukraine, måske verdens største hvedeeksportør, har ikke været i stand til at holde op med sin eksport, hvilket har sat mange anden- og tredjeverdenslande i fare for fødevareusikkerhed.


Mere relevant for emnet er Rusland, en af ​​verdens største naturgaseksportører, holdt op med at eksportere disse naturressourcer til lande, der støtter Ukraine i deres konflikt, herunder de fleste af EU-medlemsstaterne.


Som vi nævnte tidligere, har Tyskland længe været afhængig af russisk naturgas til at stille sine industriers og folks gasbehov.Gasmanglen resulterede i, at energipriserne næsten blev fordoblet i Tyskland, hvor priserne oplevede tilsvarende betydelige stigninger på verdensplan.


Selvom Tysklands gaslagre havde fuld kapacitet ved krigens begyndelse, var udsigten til en lang, bitter vinter en tung byrde på dets samvittighed.Nogle kredse antydede, at tusindvis af mennesker, især ældre, ville miste livet i en længere vinter, hvis den gas, de var afhængig af til at opvarme deres hjem, var utilgængelig eller for dyr.Af denne grund valgte mange husejere og industrianlæg at skifte til varmepumper i 2022 og stoppe deres afhængighed af russisk naturgas.


Skyrocket gaspriser på verdensplan


Dette punkt gentager måske vores første, men de økonomiske kræfter bag varmepumpeomskifteren er værd at gentage.Selvom det kan være dyrt at installere varmepumper i starten, betyder det betydelige omkostningsbesparelser.


Ifølge et papir udgivet af Det Internationale Energiagentur (IEA), hvis EU skiftede til varmepumper til dets industrielle, kommercielle og private opvarmnings- og afkølingsbehov, ville unionen kumulativt barbere omkring 60 milliarder euro af sin årlige naturgasregning.På et tidspunkt, hvor vi alle står over for økonomiske begrænsninger og hidtil usete inflationsrater over hele kloden, vil alle foranstaltninger designet til at spare os penge blive populære.


EU's drivhusmandater og -politikker


Da EU søger måder at begrænse eller helt undvære sin afhængighed af russisk naturgasimport til sine energibehov og samtidig forsøge at blive mere miljøvenlige, er varmepumper det bedste alternativ på bordet i øjeblikket.EU's industrianlæg menes at være ansvarlige for mere end 25 procent af unionens samlede kulstofemissioner.


At finde en måde at reducere denne miljøpåvirkning og samtidig spare penge og afskære landets ugunstige afhængighed af Rusland er en udsigt, som EU har besluttet at støtte med officiel lovgivning.


I EU-lovgivernes øjne er varmepumper fremtiden for blokkens grønne energibehov.REPowerEU-initiativet, som har til formål at reducere cirka halvdelen af ​​de 150 millioner kedler, der bruges i medlemslande med varmepumper inden 2030, er flagskibsinitiativet, der driver skiftet til varmepumper, ikke kun i Tyskland, men i alle EU-medlemslande.


Dette fremstød involverer andre tiltag såsom installation af bedre isolering, udnyttelse af genbrugsmaterialer, udarbejdelse af miljøvenlig boliglovgivning osv.


Øget klimaansvar og bevidsthed


IEA (International Energy Agency) har gennemført undersøgelser, der indikerer, at varmepumper er tre til fem gange mindre spild end gasovne.I tilfælde, hvor de er drevet af grønne energikilder såsom vind, sol, vandkraft eller spildvarmekilder, har de praktisk talt ingen emissioner.


Denne enestående miljøvenlighed har gjort varmepumper til en stjerne i verden af ​​miljøbevarelse.Dette bliver mere og mere relevant, efterhånden som folk vågner op til de reelle farer ved klimaændringer og forringelsen af ​​vores miljø.


Roligere og mindre påtrængende betjening


En af de største forhindringer i vejen for folk, der ellers ville have været åbne for at skifte til varmepumper, har været mængden af ​​støj, de laver.Old-school varmepumper støjede uforholdsmæssigt meget, hvilket kunne have været tåleligt i industrielle omgivelser, men udgjorde en udfordring for folk, der boede i boligområder eller kommercielle omgivelser med fælles rum.


Tysk lovgivning har strenge retningslinjer for støjforurening, og varmepumper har været kilden til adskillige juridiske konflikter mellem naboer om den støjforurening, som de store maskiners konstante summen har medført.I nyere tid har varmepumpeproducenterne dog gjort deres maskiner så støjsvage som muligt.


Deres indsats har båret frugt, da de seneste generationer af varmepumper er de mest støjsvage nogensinde.Virksomheder som f.eks SPRSUN Varmepumper er på forkant med støjreducerende innovationer.Disse innovationer spænder fra at ændre vinklerne i deres varmepumpeventilatorer til at skære hak i knivene - alt sammen testet i dedikerede akustiske rum for at måle deres støjniveauer.


Offentlige tilskud og protokoller


Som en del af den tyske regerings bestræbelser på at fremme optagelsen af ​​varmepumper, har de givet tilskud, der virker ved at reducere de forhåndspriser, folk og virksomheder skal betale for en varmepumpe.Priser pr. enhed og installationsomkostninger har været nogle af hovedpunkterne, der holder folk tilbage fra at skifte fra fossile brændstoffer til varmepumper.Dette gælder især for mindre virksomheder og individuelle boligejere, som måske ikke har de økonomiske muskler til at foretage så betydelige investeringer uden økonomisk opbakning.


De tyske myndigheder tilbyder tilskud på op til 60.000 Euro, når de investerer i mere effektive alternative energikilder som varmepumper, solenergi osv. Det tyske tilskudsprogram er dog ikke en simpel nødvendighed, da lande som Holland og Finland, som har deres egne betydelige naturgasreserver, fremsatte samme krav om miljøvenlige alternativer for mange år siden.


Afsluttende tanker


Varmepumper i Tyskland og den bredere EU ses af mange som fremtidens energiløsning.På grund af de årsager, vi har beskrevet ovenfor og måske flere, kan varmepumper give løsninger på forskellige sociale, økonomiske og miljømæssige udfordringer, som det kontinentale Europa står over for.Alligevel er der betydelige udfordringer i lyset af den vellykkede indførelse af varmepumper og lignende alternative energikilder i Tyskland.


En stor udfordring for varmepumpeindustrien i Tyskland er behovet for kvalificerede installationseksperter.Installation af disse maskiner er en overordentlig kompliceret og indviklet proces sammenlignet med gasovne.Et andet problem er støjforureningsaspektet af deres drift, som er forbedret betydeligt i den seneste tid, men som stadig skal arbejdes på, hvis teknologien skal fortsætte sin seneste succesbane.


Ifølge Robert Habeck, Tysklands økonomiminister, er målet, at 6 millioner tyske kunder skal bruge varmepumper til deres varmebehov i 2030. Hvis de seneste tendenser er noget at gå efter, kan landet være på vej til at nå dette mål .Da Tyskland, Europa og verden i fremtiden søger efter mere miljøvenlige, effektive og omkostningseffektive alternative energiløsninger, kan vi forvente at se mere vækst i den globale varmepumpeindustri.
Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692