NEWS

Hvorfor vælge R32 lavkulstofvarmepumper?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-05-25      Oprindelse:Websted

R32 bruges som kølemiddel i over 60 % af varmepumpeenheder.Kølemidlets indvirkning på produktets ydeevne er ret vigtig.Kølemidlet skal være ugiftigt, stabilt og fungere godt, men det skal også opfylde forskellige nationers betingelser og miljøbestemmelser.Sidst men ikke mindst skal det være omkostningseffektivt.

R32-kølemidlet er den bedste kombination af energieffektivitet, økonomisk gennemførlighed og miljømæssig bæredygtighed, der ændrer trenden i varmepumpebranchen og allerede har oplevet en massiv stigning i markedet.


 R32 22KW R32 EVI DC Inverter Luftkilde varmepumper med berøringsskærm 22KW R32 EVI DC Inverter Luftkilde varmepumper med berøringsskærm


De første kølemiddelvalg var enten alvorligt giftige eller eksplosive.Fra 1970'erne til 1994, hvor producenterne stoppede produktionen på grund af dets skadelige indflydelse på ozonlaget, var R12 den første type, der blev brugt.R22 tog sin plads, og på trods af at den var væsentlig mindre miljøskadelig, blev den trukket ud i USA i 2010 for at blive efterfulgt af R410A.R410A og R32 varmepumpe kølemidler er i øjeblikket tilgængelige.

Lad os se på sammensætningen af ​​dette kølemiddel i øjeblikket.Fordi R32 er et en-komponent kølemiddel, mangler det temperaturglidning.Temperaturglidning forekommer i kølemiddelblandinger med to eller flere komponenter;men fordi R32 kun omfatter et enkelt molekyle, er dets damptemperaturer og mættet væske de samme.

Varmepumpens aktiviteter er muliggjort af et kemisk molekyle kendt som et kølemiddel.Et varmepumpekølemiddel behøver kun en lille temperaturændring for at gå fra gas til væske og tilbage.Visse kølemidler bruger et kemikalie, mens andre, kendt som blandinger, blander flere.


Hvorfor vælge R32 lavkulstofvarmepumper?Enheden kan genoplades og genbruges med mere lethed ved at eliminere muligheden for at kølemiddel glider.Det indebærer, at R32-kølemiddel forbedrer systemets effektivitet og kræver mindre kølemiddel under hele driften, hvilket reducerer emissionerne endnu mere.


I overensstemmelse med reglerneVedvarende varmevarer, som f.eks luftvarmepumper, bliver mere populære, og behovet for grønne teknologier vil fortsætte med at stige i de kommende måneder og år, efterhånden som staten tager skridt til at opfylde sin Clean Growth Strategi-mål om netto-nul CO2-emissioner inden 2050.

Som følge heraf arbejder producenter på at forbedre deres varer ved at lave designændringer, der øger effektiviteten ved at gøre vedvarende varmeløsninger så miljøvenlige som muligt.R32 kølemiddel bruges i et stigende antal luftvarmepumper.

En anden faktor, der opmuntrer til det stigende forbrug af dette kølemiddel, er EU-regulering, der på trods af Brexit forbliver på plads i Storbritannien.

EU's forordninger om fluorerede drivhusgasser (F-gas) fra 2014 er love, der har til formål at reducere hydrofluorcarboner ved at etablere et sæt mål for at begrænse brugen af ​​kemikalier med det største globale opvarmningspotentiale (GWP).Det globale opvarmningspotentiale (GWP) af drivhusgasser, som inkluderer HFC-kølemidler, viser drivhuseffekten og effekten på atmosfæren.

GWP for R32-kølemiddel er betydeligt lavere end for andre almindelige varmepumpekølesystemer som R410a, så det opfylder de nuværende lovmæssige mål, der er fastsat af F-Gas-reglerne.


Grønne legitimationsoplysningerSammenlignet med visse kølemiddelvalg har R32 forskellige grønne kvaliteter.Den enkelte positive grønne egenskab ved R410A er, at den ikke har noget ozonnedbrydningspotentiale.Det har dog et 2088 Global Warming Potential (GWP).R32 varmepumpens kølemiddel har derimod en GWP på 675, hvilket er meget lavere end 2088. Desuden har det et negativt ozonnedbrydningspotentiale.Som et resultat er R32 det mere miljøvenlige og langsigtede svar.

Det har et lavere CO2-fodaftryk og har intet ozonnedbrydende potentiale, hvilket gør det mindre skadeligt for miljøet.Som følge heraf er R32-kølemidlet meget mere miljøvenligt og bidrager til den langsigtede levedygtighed af de emner, hvori det anvendes.

Dens sammensætning bidrager også til dens miljømæssige kvalifikationer.R32, for eksempel, er et enkeltkomponent kølemiddel, ikke en kombination.Som med blandinger får denne komponent dens gas- og væsketilstandstemperaturer til at forblive konstante uden at mætning glider.Denne form for system vil gøre genopladning og genbrug lettere, hvilket betyder, at du vil bruge mindre kølemiddel i det lange løb, hvilket reducerer kulstofemissionerne endnu mere.


Høj energieffektivitetEn R32 varmepumpe byder desuden på fordelene ved at være energieffektiv og omkostningseffektiv.Øget effektivitet er blandt fordelene ved at bruge R32 kølemiddel.Det kan fungere med meget højere effektivitet end andre kølemidler, da det lader en varmepumpe genoplade og genbruge mere effektivt end nogle andre kølemidler.

Pumpen er mere miljøvenlig på grund af dens højere effektivitet, fordi den kræver mindre energi at opvarme og afkøle dit hjem.På grund af det vil dine almindelige energiregninger være lavere, og din ydeevne vil være upåvirket.Fordi den varme, der kræves for at fordampe, er R32 større end den, der kræves for at fordampe R410A, den den nødvendige flowhastighed pr. enhed er mindre, og COP er højere.

R-32 har en køleeffekt 1,5 gange mere end R-410A eller R-22.R-32 har en højere sæsonbestemt køleeffektfaktor (CSPF) end almindelige kølemidler.Dens maksimale strømforbrug er også lavere, hvilket reducerer strømmangel i større byer i perioder med spidsbelastning.

Disse fremragende resultater kan resultere i større økonomiske afkast for husholdninger, der drager fordel af regeringens incitament til vedvarende varme.Sammenlignet med varmesystemer med lavere SCOP-aflæsninger, producerer en varmepumpe med en større SCOP mere varmekapacitet for hver energienhed, der bruges, hvilket resulterer i højere RHI-betalinger.

Opladningsmængden af ​​R32 er mindre end R410A i det samme varmepumpesystem på grund af den lavere væskedensitet, hvilket resulterer i forbedret økonomisk effektivitet.


Sikkerhed: AntændelighedUdover at være miljøvenlig, er R32 kendt for sin generelle sikkerhed.Kølemidler og andre gasser er som tidligere nævnt strengt reguleret.R32 har lavere antændeligheds- og toksicitetsklassificeringer end andre anerkendte kølemidler, hvilket gør den mere pålidelig til husholdningsvarmesystemer.

Kølemidlets antændelighed er opdelt i fire kategorier af den internationale standard ISO 817:2014: Klasse 1 (Ingen flammeudbredelse), Klasse 2 L (lavere antændelighed), Klasse 2 (Brændbar) og Klasse tre (Brændbar) (Højere brandbarhed).Den mindste risiko for de tre eksplosive grupper i Klasse 2 L-kølemidler har en forbrændingshastighed på under 10 cm hvert sekund.Flammefronten forplanter sig ikke let vandret på grund af den lave forbrændingshastighed.

På grund af konvektionsstigningen forårsaget af forbrænding, der giver en højere hastighed end forbrændingshastigheden, er det tilfældet.Det betyder i sidste ende, at når et Klasse 2 L-kølemiddel er tændt, vil flammen kun bevæge sig opad fra antændelseskilden i stedet for hurtigt udad.Du kan udføre både faktiske og teoretiske risikoevalueringer ved hjælp af kølemiddel i udstyr for at sikre sikkerheden.

R32 vil uundgåeligt koste mere end R410A, fordi det er en moderne teknologi.Det er dog den ene fordel, R32 har i forhold til førstnævnte, men selv da sparer R32 penge på lang sigt.Du vil også overholde juridiske krav, især til kommerciel brug.

Ud over disse fordele er der flere andre grunde til det flytte fra R410A til R32 varmepumper på dit første køb:

· R32 har en GWP på 675, hvilket er omkring 70 % mindre end R410A's GWP fra 2088.

· Sammenlignet med R410 varmesystemer bruger R32 varmepumper 20 % mindre kølemiddel på grund af deres 1-komponent design.Som følge heraf er de billigere i drift.

· R410A kølemiddel, i modsætning til R32, kan ikke genbruges, fordi det er en blanding af komponenter.

· R410A fungerer under højt tryk, hvilket udgør en sikkerhedsrisiko.

· For at modstå høje tryk kræver R410A tykkere væggede rør og stærkere kompressorer, som kan ændre arkitekturen i dit hjem.

· R410A kølemiddel indeholder polyesterolie, der er modtagelig for fugt og kan forårsage syreopbygning i kredsløbet, der cirkulerer.

· Fordi R410A er ved at blive udfaset på grund af regler, er opgradering til den seneste kølemiddeloption en fremtidig investering.


Som et resultat vil du begynde at støde på flere R32-klimaanlæg, der er implementeret, hvilket gør det muligt for industrien gradvist at bevæge sig til et scenarie, hvor du stadig kan opnå den nødvendige effektivitet og ydeevne for bygningerne, mens du bruger udstyr og kølemidler, der generelt sænker GWP betydeligt.

Før du bliver alt for ophidset over, at R32-teknologien er 'uafprøvet' og 'ny', skal man huske på, at den har været i brug i Japan i over to år, med over 10 millioner systemer installeret og i drift.

R32 vil være gavnligt for økonomien, da det vil give virksomheder mulighed for at tilbyde komfortable steder, hvor folk kan shoppe, arbejde og slappe af, samtidig med at de overholder gældende lovgivning og forbedrer deres egen CSR (Corporate Social Responsibility) ved at bruge enheder, der har en lav indvirkning på klima forandring.

R32-kølemidlet er det nyeste industrialternativ, og specifikationen forventes at erstatte R410A.Det er et hydrofluorcarbonmolekyle med adskillige fordele, herunder energieffektivitet, mindre miljøpåvirkning og øget sikkerhed.Dette er flere af de vigtigste faktorer, der skal tages i betragtning, når man vurderer et kølemiddels egnethed, og R32 overstiger R410A på hver metrik.

Som tidligere nævnt kan kommende restriktioner tvinge dig til at købe R32 kølemidler som standard.Udover dens miljømæssige kvaliteter har den en masse fordele.Som følge heraf giver det mere mening at få R32 varmepumper fra starten end at bruge et alternativ, der er ved at blive udfaset.Desværre kan du ikke konvertere en R410A varmepumpe til et kølemiddel.Uddannede og kvalificerede teknikere bør håndtere ethvert kølemiddel.

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692