NEWS

Hvor meget strøm bruger en varmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-05-07      Oprindelse:Websted

Hvert menneske i verden har brug for at reducere deres energiforbrug i hjemmet.At gøre dette vil ikke kun sænke dine energiregninger, men også reducere dit CO2-fodaftryk.Der findes både gas- og elvarmere samt varmepumper (som f.eks luftkilde og jordvarmepumper) tilgængelig på markedet.Gas er ikke et bæredygtigt brændstof og producerer store mængder CO2, der frigives til miljøet.Elektriske varmeapparater er bedre for dit hjem og hjælper med at sænke dit CO2-fodaftryk, men de forbruger for meget elektricitet, mens varmepumper kan hjælpe med at sænke energiregningen ud over at reducere dit CO2-fodaftryk.Så ved du, hvor meget strøm du skal bruge til din varmepumpe?


Hvor meget strøm bruger en varmepumpe

Bruger varmepumper meget strøm?

Varmepumper er et glimrende valg frem for kedler.De bruger lave mængder strøm sammenlignet med andre varmeløsninger til dit hjem.De har også en høj energieffektivitet, der kan være op til 500 %.Det betyder, at du kan bruge 1Kw elektricitet til at producere 5Kw varme til dit hjem.Dette niveau af energieffektivitet sikrer, at du reducerer din påvirkning af miljøet og lavere energiomkostninger.Husk, at prisen for at opvarme dit hjem ved hjælp af gas er dobbelt så høj som ved at bruge elektricitet.

Hvor meget strøm bruger en varmepumpe?

Varmepumper er yderst effektive, som nævnt ovenfor.Energieffektiviteten beregnes ved at måle den anvendte energi og den producerede energi.For en varmepumpe måler du mængden af ​​brugt el og den producerede varme.I gennemsnit har de fleste boliger brug for 12.000KwH varme årligt.Dette antal er påvirket af størrelsen på dit hjem, antallet af personer og mængden af ​​brugt vand.

Effektiviteten af ​​din varmepumpe bestemmer mængden af ​​elektricitet, du bruger til at producere denne varmeenergi.Hvis du har en pumpe med en virkningsgrad på 300 %, vil du have tre enheder varmeenergi fra en enhed el.Det betyder, at 120000KwH varme kan produceres med kun 4000KwH elektricitet.Ud fra det tal kan du beregne, hvor mange penge du årligt bruger på at varme din bolig op.Du behøver kun at gange prisen pr. KwH med 4000KwH.

Hvordan reducerer jeg strømforbruget af min varmepumpe?

Her er nogle vigtige tips til at hjælpe dig med at reducere strømforbruget til din varmepumpe og dermed dine omkostninger hver måned.

Varier ikke temperaturen

Nogle gange sænker folk temperaturen i deres hjem, når de skal ud, og hæver den, når de kommer hjem igen.Antagelsen er, at når du gør det, vil du sænke mængden af ​​strøm, dit varmelegeme forbruger.Det er ikke tilfældet;i virkeligheden bruger dit varmelegeme mindre strøm, når det forbliver på en konstant temperatur.Så sørg for, at du ikke ændrer dine varmeovnsindstillinger, medmindre det er nødvendigt.

Hvis du sænker temperaturerne om natten, vil det ikke spare dig penge.Du kan reducere dit varmelegemes strømforbrug til et vist punkt, hvis du kun varierer temperaturen med én grad.Hvis du sænker den mere end det, vil det ikke have samme effekt.

Begræns fremløbstemperaturen

Under installationen indstiller din vandvarmerinstallatør højst sandsynligt en høj vandvarmetemperatur for at sikre, at du har det godt i dit hjem.Den høje vandvarmetemperatur er dog normalt højere, end du har brug for.Du bruger store mængder elektricitet til at opvarme vandet til den høje temperatur, hvilket reducerer dets effektivitet.

For at reducere energiforbruget i dit hjem skal du sænke starttemperaturen til dets maksimum.Det er især effektivt, hvis du har radiatorer eller gulvvarme, som fungerer godt ved lave temperaturer.Du kan også bruge en ekstern sensor til at indstille vandvarmetemperaturen.Den vil justere vandvarmetemperaturerne i henhold til varmen udenfor.

Manuel aktivering af elvarmer

Alle varmepumper bruger en el backup varmekilde tændes automatisk, når systemet ikke kan få varme nok til at opvarme varmevandet til den ønskede temperatur.Det kan øge dit energiforbrug og øge dine elregninger.For at sikre, at det ikke sker i dit hjem, skal du sørge for at aktivere denne elektriske varmelegeme manuelt.Det vil sikre, at du ved, at den er tændt og kan overvåge mængden af ​​elektricitet, den bruger.

System vedligeholdelse

En af de bedste måder at reducere forbruget på er regelmæssig systemvedligeholdelse.God vedligeholdelse sikrer fremragende systemydelse og forbedret effektivitet.Når det er sagt, er du ikke juridisk forpligtet til at vedligeholde varmepumpen, som det er tilfældet med konventionelle kedler.Husk på, at traditionelle kedler, i modsætning til varmepumper, er underlagt reglerne om klimaanlæg.Afhængigt af firmaet, der har installeret din varmepumpe, får du en vedligeholdelseskontrakt.

Vedligeholdelseskontrakter tilbyder 6-måneders eller årlige inspektionstjenester for dit system.Du kan også jævnligt tjekke dit system for mærkelige lyde, kold luft og snavsede filtre.Alle luft/vand og luft/luft varmepumper bør have deres filtre renset regelmæssigt.Hvis filtrene er snavsede, vil det gøre luften i dit hjem uåndbar, og støv- og skimmelpartiklerne kan gøre dig syg.Brug vand til at rense dine varmepumpefiltre, men sørg for at tjekke producentens instruktioner først.

Tilføj solpaneler

Du kan reducere strømforbruget i dit hjem ved at bruge solpaneler.Installation af solcellepaneler vil sikre, at du ikke skal betale dit elselskab for den brugte strøm.Husk, at solenergi er bæredygtig, miljøvenlig og er en fremragende måde at reducere dit CO2-fodaftryk.

Overvåg forbrug

Det er vigtigt at holde godt øje med dit forbrug.En kraftig stigning i dine energiomkostninger kan være en ubehagelig overraskelse, især hvis du er på et budget.Overvågning af forbrug vil sikre, at du bemærker spidser, når de opstår, og finder deres kurs.Hvis din varmepumpe er beskadiget, kan det øge forbruget.Skader kan få varmeren til at arbejde hårdere, sænke effektiviteten og øge forbruget.Det vil også hjælpe dig med at finde områder i hjemmet, hvor energien går til spilde.

Din varmepumpe er en væsentlig del af dit hjem.Det er bedre end traditionelle kedler og bruger mindre strøm.Med god vedligeholdelse kan din varmepumpe tjene dig i lang tid, hjælpe med at sænke elregningen og reducere dit CO2-fodaftryk.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692