NEWS

Hvad er ulemperne ved luft til vand varmepumper?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2022-04-27      Oprindelse:Websted

Varmepumper bruger en kompressor og et roterende system af flydende kølemiddel.Dette overfører varme fra det ene sted til det andet.Varmen tages fra luft- eller vandkilder og cirkuleres derefter indendørs.

Disse pumper har flere fordele for dit hus.De bruger mindre energi, da de ikke bruger elektricitet til at producere varme.Processen vendes om sommeren, og enheden fungerer som et klimaanlæg.


Luft til vand varmepumper


På det seneste har regeringer vedtaget en række innovative initiativer.Disse har til formål at gøre skiftet til økologisk bæredygtighed.Varmepumper bliver stadig mere populære.Mere fokus er på vedvarende energikilder.

Yderligere har der været en særlig analytisk rapport fra Det Internationale Energiagentur.Rapporten understreger, at der ikke skal leveres flere brændstofvarmere efter 2025. Hvis de ikke overholdes, vil Net Zero-målene ikke blive opfyldt i 2050. Men verden nærmer sig er ivrig efter at opnå denne bedrift i den anslåede periode.For eksempel tilbyder varmepumper nu opvarmningshuse en overlegen, kulstoffri mulighed.

Ved at integrere varmepumpe og solceller gør du din bolig selvforsynende.Den langsigtede fordel er dog ved at skåne miljøet.Luft til en vand Varmepumpe, der er korrekt bygget og udstyret, kan jævnligt nå over 400 % effektivitet.

Mens du overvejer alle disse, er det værd at bemærke, at intet er perfekt. Luft til vand varmepumper betragtes som den bedste med snesevis af fordele.Men det overgår ikke deres ulemper.Hvad er ulemperne ved luft til vand varmepumper?


De er dyre.


Startudgiften er uden tvivl den væsentligste ulempe ved luft til vand varmepumper.De fleste individer er modløse af de højere forudgående udgifter.

Prisen for at installere en luft til vand varmepumpe er langt mere end prisen for at drive den.Igen er vedvarende energiteknologi stadig ny.Dens kendskab er mindre spredt.Derfor bruger de fleste stadig fossile energimuligheder.

Luft til vand varmepumper de samlede omkostninger til luft til vand varmepumpen er høje.Derfor skal du vente et par år på at få et afkast af investeringen.


De er ikke kendt for intens varmeudvikling.


Luft til en vandvarmepumpe producerer ikke samme grad af varme som kedler.I ekstremt vejr skal du forvente, at det skuffer.Enheden vil kun fungere korrekt, hvis den er koblet med inverterteknologi.

Det fungerer også godt, når det er passende parret med en gulvvarmer og radiatorer.Og dette kan til en vis grad kræve større radiatorer.Hvis det er tilfældet, skal der lægges en ekstra installationsomkostning til budgettet.

Luft til vand varmepumpers temperatur er altid konstant.På trods af det forbliver de lave i gennemsnit.Derfor skal huset være ordentligt isoleret.Det vil forblive varmt, blottet for bølger og trug som i ovne, hvis det gøres i overensstemmelse hermed.Stabile temperaturer i luft til vand varmepumper er forudsigelige.Men du bliver nødt til at kombinere dem med opvarmede gulve.


Effektivitet I ekstrem kulde


I ekstrem kulde nedsatte luft til vand varmepumper effektiviteten og gav mindre varme.De skal presse endnu hårdere, hvis forholdene falder minus nul.De er således ikke så pengeeffektive som om sommeren.Men gaskedler er omtrent det samme som kulstofgasemissioner.Når temperaturerne er -10, vil luft til vand varmepumper tage længere tid om at varme huset op.

Selvom det gradvist bliver omkostningseffektivt, når huset allerede er varmet op.Du skal muligvis også gå længere ned i dine lommer og integrere det med inverterteknologi.Det vil hjælpe med at forbedre dens tilpasningsevne til ekstremt vejr.


Isolering


Ved brug af luft til vandvarmepumpen er isolering afgørende.Det sikrer, at hver produceret kW varme udnyttes til sit fulde potentiale.Når du mangler tilstrækkelig isolering, skal du betale for det.


Støj


Luft til vand varmepumpen larmer det skaber er værre end dem fra klimaanlæg.De skal derfor placeres langt nok fra rolige områder i hjemmet.Luft-til-vand varmepumper kan dog irritere dig, når du er følsom over for støj.

Heldigvis er producenterne altid i forbedring.Der er nyere versioner, der kører mindre støjende, i modsætning til de ældre systemer.Yderligere skaber andre praktisk talt ingen lyd overhovedet.


Energiforbrug


Disse varmepumper har brug for strøm for at fungere.Selv når du bruger luft til vandvarmepumpen, kan du ikke undvære elforbruget.Alligevel kan du omkring dette, hvis du har tilsluttet dit system til en solcellestrømforsyning.

Derudover kan du modtage din strøm fra et af de mange energiselskaber.Men det bør være på betingelse af, at de tilbyder grøn energi til deres forbrugere.Startpunktet er den del af luft til vand varmepumperne, der forbruger meget strøm.Men når de først er sat op, forbruger de mindre.


Forskrifter


De fleste stater kræver ikke planlægningsgodkendelse for varmepumpeinstallationer.Men andre kræver stadig mange krav, der skal opfyldes.For andre er kravet om overholdelse af regler ved konstruktion af en Luft til vand varmepumpe en torn i øjet.Så er det op til den lokale myndighed at kontrollere og godkende installationen af ​​luft til vand varmepumpen.

Det dikterer, at opsætningen skal være mindst en meter væk fra dit boligareals omkreds.Igen bruges luft til vand varmepumpen udelukkende til opvarmning, men der kan leveres en ekstra enhed til tilstanden.Du skal også bruge en vandkilde såsom en pool eller et stort vandreservoir.Endelig skal enheden kun installeres, når den korrekte isolering af dit hjem er udført.


Udblæsning


En yderligere overvejelse er en kold, befugtet luft, der udstødes fra vandet.Varmevekslere blæser det normalt ud.Det er en fordel ved varmepumper i varmt vejr.Du bør dog generelt holde dine møbler væk fra denne region.


Udseende


Den sidste ulempe (hvis der er sådan noget) er luft til vand-pumpens udseende, der ligner et klimaanlæg.

De fleste husejere er vant til at have deres VVS-enheder gemt væk i et skab.Det er nyt at have dem foran deres hjem.Luft- eller vandvarmepumper er ubehagelige.Men de skal være foran dit hjem.Du kan vedlægge dem med en tilpasset containerkasse.Hvis ikke, måske nogle stilfulde hegn, eller skjule dem inden for nærliggende buske!


Skal du overveje at investere i en varmepumpe?


Der ydes tilskud for luft til vandvarmepumpen.De er åbenlyst en god langsigtet satsning.En luft til vand varmepumpe lever op til sine omkostninger.Det vil sige, at driftsudgifterne sparer dig penge ved at reducere energiforbruget.

Igen hjælper staten dit skifte til grønne energialternativer.Muligheder som følge af nul forbrænding af kemiske brændstoffer til at levere energi og varme er den nye trend.De er det værd for at skåne miljøet.

Selvom forudgående omkostninger er høje, skal du stadig se på den omfattende skildring.Solenergi og luft til vand varmepumper er lig med nul el-netforbrug.

Udbydere af luft til vand varmepumper har en lang række funktioner.Varmepumper kommer i en række forskellige designs, alle med forskellige mekanismer.Alle som har en eneste drivkraft til at skabe liv simpelthen. Luft til vand varmepumpe omkostninger er typisk høj.Det er med overvejelserne om opsætningen.Men omkostningerne varierer betydeligt afhængigt af din installatør.Normalt ligger priserne mellem £7.000 til £18.000.Til gengæld er omkostningerne ved at køre luft til vand varmepumper bestemt af boligens størrelse og isoleringsevne.

Disse driftsomkostninger er typisk lavere end traditionelle løsninger.Uanset hvad, vil skift fra propan resultere i de største besparelser.Også at skifte fra elektricitet kan spare et almindeligt hus for over 500 £ om året.

Når det kommer til etablering af en luft til vand varmepumpeenhed, er det mest afgørende, at det bliver udført korrekt.Der er tydelige forskelle i mængden af ​​genereret varme og enhedens unikke driftsperiode.Installationsteamet skal forklare de relevante parametre.

Mens luft til vandvarmerpumper har betydelige ulemper, overses fordelene ikke.Ulemper kan afhjælpes, og selv de langsigtede fordele opvejer også ulemperne med tiden.

Til at begynde med har luft til vandvarmepumper en levetid på op til 20 år.Det tæller med 20 års billige driftsomkostninger.På trods af den høje købspris, 45.000 kr., kan du spare 1.400 kr. årligt frem for et forbrændingssystem.

I disse halvtreds år har du mindre vedligeholdelse at gøre.Derudover skal du tjekke systemet efter hvert halve år.En professionel installatør bør også tjekke dem efter hvert femte år.

Af sikkerhedsmæssige hensyn er varmepumper ulig forbrændingssystemer.Der er ikke brugt brændstof, men alligevel 600 % effektiv, hvilket svarer til ingen brændte huse.Igen, moder natur gavner på grund af nul CO2-emissioner.

Da du har investeret kraftigt i luft til vand varmepumper, får du lettelse ved at være berettiget til RHI.Det er for boligejere og private udlejere.På den anden side kan organisationer og industrier også drage fordel af den ikke-indenlandske RHI.

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692