NEWS

Hvad er en hydronisk luft til vand varmepumpe?

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2021-08-05      Oprindelse:Websted

Luftvarmepumper er en genial idé, der passer lige ind i vores barndoms fantasier om fremtiden.En beholder på størrelse med en stor lænestol er placeret på siden af ​​dit hus.Det ændrer på magisk vis kølig udeluft til varmt vand, som derefter cirkuleres via din radiator og gulvvarmeenheden.

De kan ændre lufttemperaturer så lave som negative 20℃;og give hurtigt varmt vand til en bolig eller endda opbevare det til fremtidig brug.

Overraskende nok kan de endda producere kølig luft svarende til den, der produceres af et klimaanlæg i de varme måneder.Nogle personer forbinder endda disse varmepumper til deres pools for at opvarme vand.

Luftvarmepumper er nemme at installere, da de kun tager et par dage.Når de er udført korrekt, kan de leve op til 20 år.For ikke at nævne, at de kun har brug for lidt vedligeholdelse, såsom rengøring og årlig service.Økoegenskaberne for dette fantastiske gear er måske de fineste af alle.


hydronisk-luft-til-vand-varmepumpe

En luftvarmepumpe kan udføre alle funktionerne i en standard gaskedel, mens den bruger mindre energi og forårsager mindre miljøskader.Fordi de ikke kører på fossile brændstoffer, behøver du ikke opbevare brændstof.Det er tilstrækkeligt at etablere en luftvarmepumpe og oplade den med den elektriske strøm, der genereres fra andre vedvarende kilder, såsom solpaneler på dit tag.Faktisk giver dette dig mulighed for at blive helt grøn.

Selvom dette kan lyde som ting fra en Harry Potter-film, er virkeligheden af ​​denne luft-til-vand-opvarmningsenhed en præstation af videnskabelig trolddom.Effektiviteten af ​​en varmepumpe er defineret af, hvordan den fungerer.Varmepumper er klassificeret som enten 'Air-to-Water' eller 'Air-to-Air'.

En vandvarmepumpe er en enhed, der bruger opvarmet luft til at opvarme vand, som derefter vil blive cirkuleret gennem konventionelle varmesystemer såsom radiatorer eller gulvvarmere.Luft til vand varmepumper er bedst til gulvvarme, da de fungerer bedre med lave vandtemperaturer (ca. 45 ℃) end radiatorer.

Luft-til-vand-enheder fungerer ved at suge luft udefra ind i deres kroppe.På samme måde som et køleskab fungerer, selvom det er omvendt mekaniseret, bruges denne luft til at opvarme et flydende kølemiddel.Væskens temperaturer hæves efterfølgende gennem kompression, der drives af en intern pumpe.Til gengæld afgiver den komprimerede, opvarmede væske sin indespærrede varme, som derefter fordeles til radiatorer og gulvvarmere.Til sidst bruges eventuel resterende varme til at opvarme vandet i beholderen.

Yderligere har luftkilde til vand varmepumper en dobbelt mulighed, der gør det muligt at bruge dem som et klimaanlæg.De fanger den opvarmede luft indendørs og sender den udendørs.Selvom separate enheder kan købes baseret på nødvendighed, er der stadig modeller, der kan udføre begge dele.For at få den ultimative funktionalitet af en vandvarmepumpe, skal du sikre dig, at din ejendom er effektivt isoleret.Dette er primært for at holde eventuel varme indespærret i lokalerne og opretholde stabile temperaturer.

Omkostningseffektiviteten af ​​luft til vand varmepumper

Selvom dette er korrekt, er forklaringen på denne tilsyneladende magiske effekt, at strømmen blev overført fra en kilde til fri energi (vand eller luft) til huset, der skulle bruges.Du behøver kun at grave lidt i lommen for at få strømmen til at pumpe enheden.(Kølecyklus), da denne energi pumpes til det indre af dit hus.Derfor er det ikke mystisk, men blot at være opportunistisk med fri energi tilgængelig fra naturen.

Ydelseskoefficienten er forholdet mellem den energi, der forbruges til at overføre disse temperaturer til mængden af ​​opnået energi.Jo større mængden er, jo mere indflydelsesrig har enheden med hensyn til energiforbrug.

Når det er varmere udenfor, er en luft til vand varmepumpe bemærkelsesværdig effektiv.I hele sommerperioden har den dog en COP på mellem 3-35.Dette indebærer, at for hver 1 kilowatt/time du bruger, vil du generere 3-3,5 kilowattdage med ekstra energi, hvilket sparer 66-70 procent.

Koldt vejr hydroniske luft til vand pumper

Indtil for nylig har konventionelle varmepumper fungeret ved temperaturer lidt under nul og derefter hurtigt nedbrudt.Det er der flere forklaringer på.Men det vigtigste er, at freonen ikke kunne optage tilstrækkelig varmeenergi fra den omgivende kolde luft.For at trække mere energi ud af luften skal varmepumpens Freon køres ved en lavere temperatur end den omgivende luft.Så hvis vi skal udvinde energi fra -30℃ luft, skal freonen underkøles til en grad på -40 C for at overføre energien fra en varm kilde.

Enhanced Vapor Injection, EVI, teknologi bruges i hydronisk koldt vejr varmepumper at reducere Freon temperaturer med 30 %.Før den primære ekspansionsventil tilføjes et sekundært underkøletryk og en anden elektronisk kompressorventil.Som følge heraf udvindes noget termisk energi og sendes til et bestemt kapillarrør på EVI-kompressorerne.Til gengæld øger den ekstra energi kompressorens ydeevne og underafkøler Freonen i fordamperspolerne.Dermed kommer den til at fungere mere effektivt i superkolde temperaturer.

Fordele ved luft til vandvarmerpumper

  • De er typisk grønne, da de bruger varme fra luft- eller vandkilder og ikke kul.

  • De sparer penge og er yderst effektive.

  • Det er realistisk med RHI.Hvis du installerer det inden marts 2022, vil du som sådan få betaling for hver enhed varme, der er genereret i syv år.

  • Den kan bruges til opvarmning og køling

Ulempen ved luft til vandvarmerpumper

  • Leverer lav varme sammenlignet med olie- eller gaskedler

  • Du skal bruge ekstra på gulvvarmeinstallationen

  • Installationer af ATW-enheden kan kun udføres i et professionelt isoleret hjem

Afslut

Okay, mine damer, herrer, varme og kolde årstider er uundgåelige.Hvis du ikke er smart afstivet, vil du finde dig selv i at installere to systemer og et klimaanlæg til køling og traditionelle varmeapparater til at varme dit hjem op.

Et smart valg venter dog altid, de to i én grøn enhed, den hydroniske luft til vand varmepumpe.Det er virkelig et klogt træk, hvis du vil spare på dine energiregninger, bruge mindre på vedligeholdelse og få RHI-belønninger.Og hold fast, Moder Natur, sig tak!Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692