NEWS

Forskellige typer luftvarmepumper

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2020-09-18      Oprindelse:Websted

Der findes mange slags luftvarmepumper.Ifølge forskellige klassifikationsstandarder vil der være forskellige kategorier.Generelt har vi følgende klassificeringsmetoder:


  1. I henhold til varmepumpens funktion: enkelt opvarmningsluftkilde varmepumpe, enkelt køleluftkilde varmepumpe, varme- og køleluftkilde varmepumpe og luftkilde varmepumpe med tre funktioner (varmt vand, opvarmning og køling).

  2. Alt efter om der skal bruges cirkulerende vand til at sende energi til rummet: luft til vand varmepumpe, luft til luft varmepumpe, vandfri gulvvarmepumpe.På nuværende tidspunkt refererer de fleste luftvarmepumper på markedet til luft til vand varmepumper.

  3. I henhold til varmepumpens udløbsvandtemperatur: højtemperatur luftkildevarmepumpe (udløbsvandtemperatur 80), almindelig luftvarmepumpe (afgangsvandstemperatur 60).

  4. I henhold til varmepumpens arbejdsmiljøtemperatur: lavtemperatur luftkildevarmepumpe og almindelig luftkildevarmepumpe.

  5. Alt efter om der er inverterfunktionen: inverter varmepumpe og on/off ikke-inverter varmepumpe.

  6. I henhold til integrationsniveauet kan luftvarmepumper opdeles i monoblok-type og split-type.Monoblok varmepumper indeholder alle de væsentlige dele i én maskine, inklusive kondensator, kompressor, fordamper, ekspansionsventil og så videre.Splitvarmepumpen er opdelt i en udendørsenhed og i indendørsenhed.


Forskellige typer luftvarmepumper

Typer af luftkildevarmepumpevarmesystemer

Der er fire typer luftvarmepumpevarmesystemer:

(1) Luftvarmepumpe + radiator;afgangsvandets temperatur er generelt omkring 55.

(2) Luftkildevarmepumpe + ventilatorkonvektor;udløbsvandets temperatur er generelt omkring 45.

(3) Luftvarmepumpe + gulvvarme;vandtemperaturen er generelt omkring 35.

(4) Luftkildevarmepumpe direkte kondensationsvarme (inklusive luft til luft, vandfri gulvvarme osv.);på nuværende tidspunkt er denne type anvendelse relativt sjælden.

Hvad er kendetegnene for hver type luftkildevarmepumpevarmekombinationer?

Luftkilde varmepumpe + radiator

Fordele: udskiftningen er enkel.Denne applikation kan direkte erstatte den originale kedelvarmekilde;sammenlignet med den direkte elektriske opvarmningstilstand er den energibesparende effekt af denne type bemærkelsesværdig;sammenlignet med elkedelopvarmningstilstanden kan der spares flere elomkostninger.

Ulemper: høj temperatur opvarmning, langsom indendørs opvarmning, dårlig termisk komfort, optager en vis plads.

Luftkilde varmepumpe + blæserkonvektor

Fordele: temperaturen af ​​rumopvarmning er hurtig;ventilatorkonvektoren i hvert rum styres uafhængigt, hvilket er befordrende for energibesparelse;udløbsvandets temperatur er lavere end radiatoren.Energieffektiviteten for luftkildevarmepumpen er høj, og driftsomkostningerne er relativt lave;systemet er enkelt, fleksibelt og bekvemt at installere.Den kan bruges til opvarmning om vinteren og afkøling om sommeren, og den omfattende initiale investeringsomkostning er lavere for brugere, der har behov for køling om sommeren.

Ulemper: lidt dårlig komfort.Der vil være noget støj.Yderligere elektrisk strøm kan forbruges.

Luftkildevarmepumpe + Strålende gulvvarme

Fordele: energibesparelse, lave driftsomkostninger, høj komfort;systemet har en vis varmelagringsfunktion med god termisk stabilitet, som effektivt kan udligne varmeeffektudsvingene i luftkildevarmepumpen i ekstremt vejr, hvilket gør systemet mere stabilt og pålideligt.

Ulemper: genopbygningen af ​​eksisterende bygninger vil påvirke den oprindelige grund;for bygninger reduceres rumhøjden;i tilfælde af byggekvalitetsproblemer er vedligeholdelsen vanskelig.

Luftkilde varmepumpe Direkte kondensationsopvarmning

Fordele: enkelt system, bekvem installation og vedligeholdelse, lav fejlrate, høj energibesparelse.

Ulemper: dårlig komfort;let støj.

Er driftsomkostningerne relateret til terminalkombination?

For det samme varmepumpeudstyr er prisen på radiator den højeste, ventilatorkonvektorenheden er den anden, og gulvvarmeprisen er den laveste.

Hvordan vælger man den rigtige type luftkildevarmepumpevarmesystem?

Til nye bygninger foretrækkes gulvvarme.til eksisterende bygninger kan radiator eller ventilatorkonvektor vælges;hvis radiatoren er gammel eller antallet af nye radiatorer er stort, anbefales det at vælge lavtemperatur ventilatorkonvektor.

Fan coil varmesystem kan levere varmt vand såvel som husopvarmning om vinteren, mens der tilføres kold luft om sommeren.Ventilatorkonvektorens varmeterminal kan indstilles i den øverste del (tophængende type) eller nederste del (gulvtype).Det anbefales at indstille den nederste del (gulvtype).

Forhold, der kræver opmærksomhed, når du vælger gulvtype: vælg gulvtype ventilatorkonvektor med nedre luftindtag og øvre udløb;speciel ventilatorkonvektor med nederste luftindtag og sideudtag.


Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692