NEWS

Danfoss implementerer mobil træningsenhed for CO₂-applikationer til det vestlige USA

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2017-05-02      Oprindelse:http://www.achrnews.com/articles/134948-danfoss-deploys-mobile-training-unit-for-co-applications-to-western-us

Som ansøgningerne om CO2 køleanlæg udvides, er der behov for at øge kompetencerne omkring dets anvendelse i industrien.For at hjælpe med at imødekomme dette voksende behov har Danfoss udviklet Mobile CO2 Træningsenhed.Danfoss Mobile Training Unit er spækket med CO2løsninger og interaktive læringsmoduler, og det vil gøre stop i Stillehavs- og bjergregionerne, når det rejser til USA for at støtte industrien.

CO2 er hurtigt fremme inden for køling, da traditionelle hydrofluorcarboner (HFC'er) udfases globalt, og detailhandlere leder efter måder at reducere deres CO2-fodaftryk.Danfoss CO2 Mobile Training Unit adresserer et kritisk industribehov for uddannelse i de nye teknologier inden for naturlige kølemidler, som er både et bæredygtigt og økonomisk valg til kølesystemer.

Danfoss' CO2 Mobile Training Unit vil blive udstillet denne sommer på ATMOsphere America Conference i San Diego, Californien, 5.-7. juni;på Source Refrigeration & HVAC Training Center i Anaheim, Californien, 14.-29. juni;og i CTA-hovedkvarteret i Boise, Idaho, 10.-20. juli.Danfoss vil holde 'åbent hus' sessioner for at observere træningsenhedens udstyr og komponenter til CO2 løsninger, samt praktiske træningssessioner ledet af dedikerede Danfoss CO2 mestre, der vil dele deres indgående viden om det naturlige kølemiddels egenskaber og mulighederne og udfordringerne omkring brugen af ​​CO2.

'Teknologien til CO2 er tilgængelig i dag, selvom den fortsætter med at udvikle sig,' sagde Jeff Staub, Danfoss' direktør for regionale applikationer — Americas. 'En del af vores mission med CO.2Mobile Training Unit skal give systembyggere, samt entreprenører, serviceteknikere, installatører og tekniske afdelinger den nødvendige viden om CO2 som vil sætte dem i stand til at udnytte det fulde potentiale af dette naturlige kølemiddel.'

CO2 løsninger præsenteret i den mobile træningsenhed spænder fra simple gas-bypass-systemer til mere komplekse parallelle kompressionsløsninger med eller uden varmegenvinding.Desuden introducerer træningsenheden den AHR Expo Innovation Award-vindende ejektorteknologi, som brancheeksperter anerkender som nøglen i udviklingen af ​​transkritisk CO2 køling.Disse ejektorer har potentialet til at øge energieffektiviteten af ​​deres systemer med op til 20 procent på årets varmeste dage og derved løse et problem, der tidligere begrænsede brugen af ​​transkritisk CO2 systemer til mildere klimaer.

Som teknologier til implementering af CO2 køling fortsætter med at udvikle sig for at tilbyde forbedret ydeevne og samtidig øge brugervenligheden, Danfoss Mobile Training Unit vil løbende blive opdateret med nye komponenter, knowhow og læringsmoduler for at afspejle disse ændringer.Mens den rejser, skal du sørge for at besøge os og drage fordel af denne unikke branchemulighed.

Originalen er fra http://www.achrnews.com/articles/134948-danfoss-deploys-mobile-training-unit-for-co-applications-to-western-us

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692