NEWS

Arbejdsprincippet for luftkildevandvarmere

Visninger:0     Forfatter:Site Editor     Publiceringstid: 2018-08-30      Oprindelse:Websted

Luftkildevandvarmere fungerer efter princippet om 'Reverse Carnot Cycle'.Specifikt fungerer 'udendørsenheden' som en varmeveksler til at absorbere varme fra udeluften, opvarme lavtkogende medium (kølemiddel) og derefter transpirere det.


Kølemiddeldampen komprimeres og opvarmes i vandtanken gennem en kompressor.Varmen frigives til vandet, kondenseres og gøres flydende, som derefter drosles og afkøles tilbage til den udendørs varmeveksler til næste cyklus.


luftkilde varmepumpe arbejdsprincip


Blot sagt absorberer den varmen i luften for at opvarme vandet.Luften, hvis varme absorberes, kan også bruges i køkkenet til at løse problemet med tilstoppethed.


Princippet om varmepumpedrift er i modstrid med princippet om aircondition og køling.For luftvarmepumpen overføres varmen fra luften til termovandsbeholderen, som kun bruger 1/4 strøm af en elektrisk vandvarmer.Derfor er luftkildevandvarmere bestemt mere energibesparende.


Luft til vand varmepumpe


Sammenlignet med solvarmere har luftvarmere ikke brug for sollys, så de kan installeres indendørs eller udendørs.Når vandet i en solvarmer derimod er brugt op, er det svært at generere varmt vand med det samme.


Luftvandvarmere kræver kun luft med temperatur over nul grader Celsius for at fungere 24 timer i døgnet.De undgår radikalt de potentielle sikkerhedsrisici ved elektriske og gasvandvarmere, såsom ellækage, tørforbrænding og skadelige gasser, og overvinder også manglerne ved solvarmevandvarmere, såsom ubelejlig installation og manglende evne til at fungere på regnfulde dage.Luft til vand varmepumper har mange fordele såsom sikker sikkerhed, høj energibesparelse, lang levetid, ingen skadelige gasser og så videre.Levetiden for en luftvarmer kan normalt nå 15 til 20 år.Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Professionel varmepumpeproducent siden 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontakt SPRSUN. 7/24 Support. Vi svare med det samme!

Tel: 0086-20-82181867
Mobil: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692